Meillä vietettiin eilen syntymäpäiviä, ja päivän juhlakaluna toimi Jami. Mamman "pikku" tihulainen vietti ihka ensimmäisiä syntymäpäiviään ja on nyt uskomatonta mutta totta 1 vee.. Yllättynyt Juhlan kunniaksi molemmat sekä Manta että tietysti itse sankari Jami saivat nakkikakut syödäkseen. Kakku oli (Mantalle) tuttuun tapaan lihahyytelyö ateria kaalilla hyöstettynä nakki kynttilää leikkimässä. Syntymäpäivän kunniaksi koirat saivat uuden pallon, joka valitettavasti osoittautui jälleen kerran kertakäyttöiseksi leluksi. Pari tuntia siinä meni, kun pallo lojui sentti kertaa sentti palasina olohuoneen matolla, mutta se oli kiva niin kauan kuin se kesti.Silmänisku


Sankari kakkukesteillä.

Myös nämä synttärit, niin kuin syntymäpäivät aina, saivat ihmettelemään miten nopeaa aika kuluu. Vastahan tilanne oli tämä:


  

Vuosi on mennyt kuin siivillä, mutta kaikenmoista on ehtinyt taas tapahtuakin ja pikkupojasta on tullut iso pikkupoika.

 
4 vko

n 1 v.

Myös tänään elämä oli juhlaa, lähdimme nimittäin mökile katsastamaan mitä sinne kuuluu ja Manta sekä Jami pääsivät tietysti mukaan. Mökillä meitä odotti yllätys, paaaljon lunta. Puolimetrinen hanki päällysti tonttiamme joten talven ensimmäisestä kunnon umpihanki jumpasta tuli siis totta. Jami ei aiemmin ollut moisia kinoksia nähnytkään ja jätkä oli aivan haltioissaan hyvä että malttoi pysähtyä, kun oli niin nastaa. Manta otti hieman maltillisemmin välillä hepuloiden Jamin kanssa ja välillä tullen kyttäämään josko saisi koppailla lumipalloja.